Birecik ilçesinde emniyet uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Birecik Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, ilçe genelinde risk oranı yüksek mahalle ve sokaklarda sabit ve seyir halinde yapılan denetim ve kontrollerde: 7 metruk bina denetlendi. 12 park ve bahçe kontrol edildi. 145 şahıs sorgulandı. 35 araç kontrol edildi. 7 araca 16.248 TL cezai işlem uygulandı. Yapılan denetim ve kontrollerde, herhangi bir uyuşturucu madde ele geçirilmedi. Ancak, 7 metruk binada yapılan aramalarda, uyuşturucu madde kullanımına işaret eden bazı bulgulara rastlandı. Bu bulgular, ilgili kurumlara bildirildi. Ekipler, ilçede uyuşturucu madde…

ASAYİŞ Birecik GÜNDEM Güneydoğu Şanlıurfa 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Birecik Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, ilçe genelinde risk oranı yüksek mahalle ve sokaklarda sabit ve seyir halinde yapılan denetim ve kontrollerde:

7 metruk bina denetlendi.

12 park ve bahçe kontrol edildi.

145 şahıs sorgulandı.

35 araç kontrol edildi.

7 araca 16.248 TL cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetim ve kontrollerde, herhangi bir uyuşturucu madde ele geçirilmedi. Ancak, 7 metruk binada yapılan aramalarda, uyuşturucu madde kullanımına işaret eden bazı bulgulara rastlandı. Bu bulgular, ilgili kurumlara bildirildi.

Ekipler, ilçede uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini bildirdiler.

Bu operasyondan dolayı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Birecik Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerini tebrik ediyoruz.

Uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti, toplumumuzun en önemli sorunlarından biridir. Bu sorunla mücadelede, emniyet güçlerimizin yanı sıra, vatandaşlarımızın da duyarlı olması ve gerekli desteği sağlaması büyük önem taşımaktadır.

Uyuşturucu madde kullanımının zararları konusunda vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi, bu sorunla mücadelede önemli bir adım olacaktır.

Önerilen Haberler

Leave a Comment